Service vespa
Ξεκίνησε από
GEORGARAS
, 22 Φεβ 2013 15:50 μμ
18 απαντήσεις σε αυτό το θέμα
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2013 - 15:50 μμ
Καλησπερα ...
Ξερει κανεις να μου πει βεσπομαστορι καλο στην περιοχη μου?
Μιλαω για Βουλα-Γλυφαδα-Κωροπι.
Ευχαριστω πολυ!!!!!
Ξερει κανεις να μου πει βεσπομαστορι καλο στην περιοχη μου?
Μιλαω για Βουλα-Γλυφαδα-Κωροπι.
Ευχαριστω πολυ!!!!!
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2013 - 19:46 μμ
ΜΙΧΑΛΗΣ στην Μπακνανά στην Δάφνη.
- papa and Medico like this
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2013 - 12:26 μμ
Ευχαριστω φιλαρακι ...
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2013 - 12:42 μμ
Εχεις PM...
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 11:47 πμ
Pm?????
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 12:36 μμ
Pm?????
μήνυμα...
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2013 - 12:39 μμ
Pm?????
φιλε GEORGARAS θα πας τερμα πανω στην σελιδα που διαβαζεις τωρα και στα δεξια θα δεις ενα φακελακι και θα εχει εναν αριθμο κοκκινο πατας πανω στο φακελακι αριστερο κλικ και στην συνεχεια σου εμφανιζει τα μηνυματα... πατας πανω στο μηνυμα και το διαβαζεις... αυτο ειναι το pm δηλαδη personal message ή αλλιως προσωπικο μηνυμα... σου εστειλε εκει μηνυμα για να μπορεις να το δεις μονο εσυ! απο εκει οταν διαβαζεις το μηνυμα θα δεις οτι μπορεις και να του απαντησεις απευθειας!
- papa and cindy like this
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2013 - 10:57 πμ
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα,
είμαι κι εγώ 6 χρόνια τώρα κολλημένος με το βεσπάκι μου, μια Cosa 2. Το βασικό μου πρόβλημα είναι το service. Αν δεν την αγαπούσα τόσο θα την είχα βάλει στην άκρη καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχω δώσει πάνω από 1500 Ευρώ σε service και ανταλλακτικά. Τα συνεργεία που έχω περάσει πολλά. 2 αντιπροσωπείες της Piaggio, Παπαλεξανδράκης και deFransesco καθώς και 2 ιδιωτικά σε Καισαριανή και Βύρωνα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από κανέναν ειδικά σε επίπεδο κόστους. Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον μάστορα ειδικευμένο σε αυτά που να αναλαμβάνει και μερεμέτια πχ. να μου κολλήσει ένα σπασμένο πλαστικό αντί να μου το αλλάξει όλο και να ξέρει γενικά την ανατομία μιας vespas?
Ευχαριστώ εκ των προταίρων
είμαι κι εγώ 6 χρόνια τώρα κολλημένος με το βεσπάκι μου, μια Cosa 2. Το βασικό μου πρόβλημα είναι το service. Αν δεν την αγαπούσα τόσο θα την είχα βάλει στην άκρη καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχω δώσει πάνω από 1500 Ευρώ σε service και ανταλλακτικά. Τα συνεργεία που έχω περάσει πολλά. 2 αντιπροσωπείες της Piaggio, Παπαλεξανδράκης και deFransesco καθώς και 2 ιδιωτικά σε Καισαριανή και Βύρωνα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από κανέναν ειδικά σε επίπεδο κόστους. Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον μάστορα ειδικευμένο σε αυτά που να αναλαμβάνει και μερεμέτια πχ. να μου κολλήσει ένα σπασμένο πλαστικό αντί να μου το αλλάξει όλο και να ξέρει γενικά την ανατομία μιας vespas?
Ευχαριστώ εκ των προταίρων
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 09:39 πμ
Eσυ γιατι δεν την πουλας?

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 09:41 πμ
Εχει πουλήση την μία !!Eσυ γιατι δεν την πουλας?
- papa likes this
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 09:48 πμ
Εχει την 1
Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2013 - 09:50 πμ
Τελικα οποιος την φτιαχνει μονος ξερει και τι εχει.
- takis coza2 and papa like this
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2013 - 20:58 μμ
Eσυ γιατι δεν την πουλας?
γιατι μ αρεσει ρε φιλαρακι

- kalimahos likes this
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2013 - 21:26 μμ
η κοζα εχει αλλη γλυκα !!!
- takis coza2 likes this