Welcome to Vespa Forum Hellas

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να συνεισφέρετε σε αυτόν τον ιστότοπο υποβάλλοντας το δικό σας περιεχόμενο ή απαντώντας σε υπάρχον περιεχόμενο. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ σας, να λάβετε σημεία φήμης ως ανταμοιβή για την υποβολή περιεχομένου, ενώ ταυτόχρονα θα επικοινωνείτε με άλλα μέλη μέσω των δικών σας ιδιωτικών εισερχομένων, καθώς και πολλά άλλα! Αυτό το μήνυμα θα καταργηθεί μόλις συνδεθείτε.

 • Announcements

  • ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ   09/27/2018

   ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
   Αγαπητά μέλη, 
   με χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του νέου μας χώρου, που θα γίνουν το ΣΑΒΒΑΤΟ, 6 / 10 / 2018, ΩΡΑ 19:00, για να σας κεράσουμε μεζεδάκια, γλυκό και κρασί. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Βασιλείου του Μεγάλου 39, Αθήνα (πίσω από την εκκλησία του Αγ. Βασιλείου - Ρουφ) 
   ΧΑΡΤΗΣ : https://goo.gl/z4ggNk Σας περιμένουμε όλους με χαρά, 
   Το Δ.Σ. __________________ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΦΑΓΗΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
   Σ' αυτή τη λέσχη όλα τα κάνουμε εθελοντικά. Το ίδιο θα κάνουμε και για το κέρασμα των εγκαινίων.
   Για την εθελοντική προετοιμασία φαγητού, γλυκών κλπ. επικοινωνήστε άμεσα με τον υπεύθυνο εκδηλώσεων, χοροεσπερίδων, γάμων, πανηγυριών και γλεντιών γενικά, Μάκη Παρασκευαίδη στο 6930 718 216.
   Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη, γιατί είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα !!! 

Lambretta

Members
 • Content count

  621
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

169 Excellent

About Lambretta

 • Rank
  Member
 • Birthday May 16

Contact Methods

 • Website URL http://www.lambretta-club.gr

Profile Information

 • Gender Male
 • Country Greece
 • Location Athens, Greece
 • Interests Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas, Lambrettas
 1. Lambretta Club Hellas

  Θα βγάλουμε και Legshield Banners xa xa xa xa
 2. Lambretta Club Hellas

  Δημήτρη μου, ξέρεις πόσοι φίλοι μου που ασχολούνταν μέχρι τώρα με Vespa ή έστω με κλασσικά οχήματα, γνώρισαν από κοντά την Λαμπρέτα, την αγάπησαν και ήδη ανακατασκευάζουν μία? ;-) Ξέρεις πόσοι άλλοι σκέφτονται να "σώσουν" την παρατημένη Λαμπρέτα του παππού τους? Και τι αίσθηση σιγουριάς για την βοήθεια που θα χρειαστούν στη συνέχεια, τους δίνει η ύπαρξη μιας "παρέας" που έχει το ίδιο κόλλημα μ εκείνους? Άλλωστε τι είναι τα κλαμπ? Τίποτα άλλο από παρέες. ;-) Σε τι με εμποδίζει εμένα προσωπικά να είμαι ΚΑΙ στο LCH, ΚΑΙ στους Scooterboys ΚΑΙ στο Vespa.... και παντού? Δηλαδή ότι είμαι μέλος στο Lambretta σημαίνει ότι απορρίπτω όλα τα υπόλοιπα, ή ότι δεν γουστάρω κανέναν άλλον? Δε νομίζω...
 3. Lambretta Club Hellas

  Φιλε PanosK, Θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη επί του θέματος, χωρίς φυσικά να έχω τη διάθεση να "λογομαχήσω": Κάνεις λάθος αν πιστεύεις ότι είναι "τόσο λίγοι" οι ιδιοκτήτες Lambretta στη χώρα μας. Η δημιουργία ενός τέτοιου κλαμπ, βοηθά στη συσπείρωση των μελών και στην ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ βοήθεια που μπορεί να αντλήσει ένα νέο μέλος μέσα από ένα "μονόμαρκο" σύλλογο. Η εμπειρία μου τα τελευταία 10 χρόνια από τα κλαμπ κλασικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα (τα τελευταία 8 χρόνια βέβαια ασχολούμαι ενεργά με τα διοικητικά ενός από των Σωματείων), μου επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Εσύ αν είχες ένα κλασικό Mini ή ένα κλασικό Mercedes, θα επέλεγες να γίνεις μέλος στην ΦΙΛΠΑ (που είναι ένα σωματείο για όλα τα κλασικά αυτοκίνητα) ή θα επέλεγες το Mini και το Mercedes Club αντίστοιχα? Από που θα μπορούσες να αντλήσεις την πιο κατάλληλη και εξειδικευμένη βοήθεια στα θέματα που σε απασχολούν? Κάποτε το Triumph Club (στο οποίο είμαι μέλος) ξεκίνησε με 10 μέλη. Σιγά σιγά άλλοι κάτοχοι Triumphs αντιλήφθηκαν την ύπαρξή του, το πλαισίωσαν και το αποτέλεσμα είναι η σκηνή των Triumphs στη χώρα μας να είναι σήμερα από τις σημαντικότερες μονόμαρκες παρουσίες! Τι θα είχε γίνει αν κάποιοι δεν είχαν πιστέψει σ αυτό? Ποιοι πιστεύεις ότι κέρδισαν από αυτό? Μήπως από τη δημιουργία δυνατών συλλόγων, δεν κερδίζει και ο χώρος του κλασικού οχήματος? Η δημιουργία του LCH δεν αποσκοπεί στην αποδυνάμωση των άλλων Scooter Clubs. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, αλλά είμαστε σίγουροι πως πολύ σύντομα θα καταφέρουμε να συσπειρώσουμε τους περισσότερους ιδιοκτήτες και να "σωσουμε" όσα περισσότερα τέτοια scooters μπορούμε. Δεν αποβλέπουμε ούτε σε διαμάχες και ανταγωνιστικές ενέργεις με άλλα κλαμπ σχετικού ενδιαφέροντως. Απεναντίας, πιστεύουμε στην καλή συνεργασία με όλους όσους αγαπούν το αντικείμενο... Τώρα όσον αφορά αυτά που είπε ο Dimitrios_231: Ρε φιλαράκι, δε νομίζω ότι τα κλαμπ δημιουργούνται δυνατά. Απλά δημιουργούνται... και γίνονται δυνατά στη συνέχεια ;-)
 4. Lambretta photos (Various)

  :ok:
 5. Lambretta LD photos

  είχα 2 projects τέτοια το ένα το χάρισα και το άλλο το αντάλλαξα
 6. Lambretta S3 photos

  κάποιου που έχει καλό γούστο και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να ξοδέψει ΟΣΑ χρειαστούν προκειμένου να έχει ένα (ή περισσότερα) άψογα σκούτερς....
 7. Lambretta LD photos

  Lambretta LD125 '53 click on the photo
 8. Lambretta S3 photos

  SX200 - Arthur Francis "S Type" Replica click on the picture
 9. Lambretta S1/S2 photos

  175TV Series-2
 10. Lambretta S3 photos

  Lambretta SX150 Verde Mela Click on the below photo to see some more of this lovely restored scooter
 11. Lambretta GP photos

  Ναι, είναι πραγματικά φοβερή!!! Τέλεια θα έλεγα... Είναι ανακατασκευασμένη από το Dean και τον Paolo στο Rimini Lambretta Centre. Μπορεί να κόστισε ένα σκασμό λεφτά, αλλά ο τυχερός ιδιοκτήτης σίγουρα επιβραβεύθηκε :clap1:
 12. Lambretta S3 photos

  Μιλώντας για ανακατασκευές... (click on the below pic, για να δείτε φωτο από την ανακατασκευασμένη TV Series-3 :wacko:
 13. Lambretta S1/S2 photos

 14. Lambretta S3 photos

  Series-3 Li (αυτή τη φορά με διπλή σέλα αντί για 2 μονόσελα - όπως έβγαινε για την Ιταλική αγορά) και εδώ με μονόσελα
 • Forum Statistics

  6,181
  Total Topics
  239,365
  Total Posts
 • Member Statistics

  4,162
  Total Members
  243
  Most Online
  Newest Member
  Christos Panago
  Joined