Welcome to Vespa Forum Hellas

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να συνεισφέρετε σε αυτόν τον ιστότοπο υποβάλλοντας το δικό σας περιεχόμενο ή απαντώντας σε υπάρχον περιεχόμενο. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ σας, να λάβετε σημεία φήμης ως ανταμοιβή για την υποβολή περιεχομένου, ενώ ταυτόχρονα θα επικοινωνείτε με άλλα μέλη μέσω των δικών σας ιδιωτικών εισερχομένων, καθώς και πολλά άλλα! Αυτό το μήνυμα θα καταργηθεί μόλις συνδεθείτε.

 • Announcements

  • ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ   09/27/2018

   ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
   Αγαπητά μέλη, 
   με χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του νέου μας χώρου, που θα γίνουν το ΣΑΒΒΑΤΟ, 6 / 10 / 2018, ΩΡΑ 19:00, για να σας κεράσουμε μεζεδάκια, γλυκό και κρασί. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Βασιλείου του Μεγάλου 39, Αθήνα (πίσω από την εκκλησία του Αγ. Βασιλείου - Ρουφ) 
   ΧΑΡΤΗΣ : https://goo.gl/z4ggNk Σας περιμένουμε όλους με χαρά, 
   Το Δ.Σ. __________________ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΦΑΓΗΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
   Σ' αυτή τη λέσχη όλα τα κάνουμε εθελοντικά. Το ίδιο θα κάνουμε και για το κέρασμα των εγκαινίων.
   Για την εθελοντική προετοιμασία φαγητού, γλυκών κλπ. επικοινωνήστε άμεσα με τον υπεύθυνο εκδηλώσεων, χοροεσπερίδων, γάμων, πανηγυριών και γλεντιών γενικά, Μάκη Παρασκευαίδη στο 6930 718 216.
   Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη, γιατί είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα !!! 

Takiskz

Moderators
 • Content count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

367 Excellent

About Takiskz

 • Rank
  VFH Junior Member
 • Birthday January 01

Profile Information

 • Gender Male
 • Country Greece
 • Location ATHENS

Converted

 • Location ATHENS
 1.   ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ !! ____________________________________ << ...Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Α οικ. 55972-3112/2017 ΦΕΚ 3641/Β/16-10-2017 Τροποποίηση της υπ’ αριθ. Α οικ. 61041/5235/ 2013 απόφασης του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΦΕΚ 3019/Β/2013) με θέμα «Αντικατάσταση των διατάξεων της περίπτωσης Ε’ της παραγράφου 6 της υπ’ αριθ. ΣΤ/1831/1978 (ΦΕΚ Β’ 72/1978) απόφασης του Υπουργού Συγκοινωνιών, όπως αυτή ισχύει» σχετικά με τα οχήματα ιστορικού ενδιαφέροντος. ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ... >> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !!  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ : https://goo.gl/xsxFfw
 2.   https://www.facebook.com/groups/VESPAXENIA/   ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA © VESPAΧΕΝΙΑ Η σελίδα αυτή έχει δημιουργηθεί για να δημοσιεύονται θέματα που έχουν σχέση με την ετήσια δραστηριότητα της Αθηναϊκής Λέσχης Vespa, με τον τίτλο ©‘’VESPAXENIA’’.  Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με τον θεματικό τίτλο ©‘’VESPAXENIA’’, έχουν σαν κύριο σκοπό την παγκόσμια φυσική και πολιτιστική ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ μέσω οργανωμένων ολιγοήμερων εκδρομών με vespa, προσελκύοντας Έλληνες και ξένους φίλους της Vespa.
 3.   https://www.facebook.com/groups/athensvespaclub/ ------------------------------------------------------------------------------ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA - ATHENS VESPA CLUB Μέλος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΕΣΧΩΝ ΒΕΣΠΑ Α.Μ.30518/2015 Πρωτοδικείου Αθηνών e-mail : [email protected] www.facebook.com/athensvespaclub www.facebook.com/groups/1543427682588863/ https://www.facebook.com/groups/vespaapodefterocheri/ YouTube : Το κανάλι της Λέσχης - https://goo.gl/3j4Dvg ________________________________ Πλατεία Αγ. Ασωμάτων 6 10554, Θησείο, Αθήνα - 6 Agion Asomaton Square 10554, Thissio, Athens - ΧΑΡΤΗΣ - MAP :  https://goo.gl/UY552m - https://goo.gl/5vopIy 37°58'39.8"N 23°43'16.7"E ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :  - κάθε Δευτέρα 8,30-10,00 μμ. στην πιο πάνω δ/νση - με μήνυμα στη σελίδα της Λέσχης, - με το email : [email protected] CONTACT :  - every Monday 8,30-10.00 pm at the above address, - by sending message to the page of the Club - by email : [email protected] ________________________________ Μπορείτε να δημοσιεύετε, αποκλειστικά, ότι αφορά την δραστηριότητα της Λέσχης και την αγαπημένη μας vespa, γνώμες, προτάσεις, σχόλια, φωτογραφίες κλπ.  Σύμφωνα με το καταστατικό, οι σκοποί του Σωματείου ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA - ATHENS VESPA CLUB και της σελίδας αυτής, είναι η προώθηση του ιστορικού χαρακτήρα των δικύκλων VESPA, ως καθημερινών μέσων μεταφοράς και μετακίνησης, καθώς και η διατήρηση της κληρονομιάς με τα νεότερα μοντέλα VESPA, η διοργάνωση ταξιδιών, περιηγήσεων, εκδρομών και τεχνικών σεμιναρίων, η διοργάνωση διαφόρων πολιτιστικών, φιλανθρωπικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, συναυλιών και εκθέσεων, όπως επίσης και επιδείξεων. Επίσης η γνωριμία και η σύσφιξη των δεσμών και των σχέσεων μεταξύ των μελών του, η ανταλλαγή απόψεων, η συνεργασία και η αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών του Σωματείου για την επίλυση διαφόρων τεχνικών και άλλων προβλημάτων. Τέλος η φιλανθρωπική δράση και η εθελοντική βοήθεια σε συνανθρώπους ή συλλόγους.  ________________________________ Μέλη του σωματείου μπορούν να γίνουν οι ενήλικοι ιδιοκτήτες οποιουδήποτε, διαχρονικά, δίκυκλου μοντέλου VESPA. ________________________________ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.
 4.   https://www.facebook.com/athensvespaclub/ ------------------------------------------------------------- ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA ATHENS VESPA CLUB Μέλος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΕΣΧΩΝ ΒΕΣΠΑ Α.Μ.30518/2015 Πρωτοδικείου Αθηνών Α.Φ.Μ. 997 217 390 e-mail : [email protected] www.facebook.com/athensvespaclub https://www.facebook.com/groups/athensvespaclub/ https://www.facebook.com/groups/vespaapodefterocheri/ YouTube : Το κανάλι της Λέσχης - https://goo.gl/3j4Dvg _________________________________ Πλατεία Αγ. Ασωμάτων 6 10554, Θησείο, Αθήνα  6 Agion Asomaton Square 10554, Thissio, Athens  ΧΑΡΤΗΣ - MAP :  https://goo.gl/UY552m - https://goo.gl/5vopIy 37°58'39.8"N 23°43'16.7"E ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :  - κάθε Δευτέρα 8,30-10,00 μμ. στην πιο πάνω δ/νση - με μήνυμα στη σελίδα της Λέσχης, - με το email : [email protected] CONTACT :  - every Monday 8,30-10.00 pm at the above address, - by sending message to the page of the Club - by email : [email protected] _________________________________ Οι σκοποί του Σωματείου ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA - ATHENS VESPA CLUB και της σελίδας αυτής, είναι η προώθηση του ιστορικού χαρακτήρα των δικύκλων VESPA, ως καθημερινών μέσων μεταφοράς και μετακίνησης, καθώς και η διατήρηση της κληρονομιάς με τα νεότερα μοντέλα VESPA, η διοργάνωση ταξιδιών, περιηγήσεων, εκδρομών και τεχνικών σεμιναρίων, η διοργάνωση διαφόρων πολιτιστικών, φιλανθρωπικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, συναυλιών και εκθέσεων, όπως επίσης και επιδείξεων. Επίσης η γνωριμία και η σύσφιξη των δεσμών και των σχέσεων μεταξύ των μελών του, η ανταλλαγή απόψεων, η συνεργασία και η αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών του Σωματείου για την επίλυση διαφόρων τεχνικών και άλλων προβλημάτων. Τέλος η φιλανθρωπική δράση και η εθελοντική βοήθεια σε συνανθρώπους ή συλλόγους.  _________________________________ Μέλη του σωματείου μπορούν να γίνουν οι ενήλικοι ιδιοκτήτες οποιουδήποτε, διαχρονικά, δίκυκλου μοντέλου VESPA.  
 5. ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA  Σελίδα ανταλλαγών - πωλήσεων - αναζητήσεων :  ''VESPA ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ...''  (https://www.facebook.com/groups/vespaapodefterocheri/) __________ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ __________ - Η Αθηναϊκή Λέσχη Vespa - Athens Vespa Club, δημιούργησε αυτή τη σελίδα, για να διευκολύνει τα μέλη και τους φίλους της, στις ανταλλαγές - πωλήσεις - αναζητήσεις, μοντέλων vespa και ανταλλακτικών ιδιοκτησίας τους.  - Επιτρέπονται αναρτήσεις ανταλλαγής - πώλησης - αναζήτησης, μεταξύ μελών και φίλων της λέσχης, που έχουν μόνο ιδιωτικό χαρακτήρα και αφορούν αποκλειστικά μοντέλα VESPA και μεταχειρισμένα σχετικά είδη.  - Οι αναρτήσεις πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά από φωτογραφίες και τιμές και θα αναρτώνται μετά την έγκριση των διαχειριστών. - Δεν επιτρέπονται αιτήματα αναρτήσεων που αφορούν άλλα είδη, τα οποία θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. - Απαγορεύονται αναρτήσεις που έχουν επαγγελματικό χαρακτήρα. - Οι αναρτήσεις αφορούν μόνο βέσπες που διαθέτουν έγγραφα ιδιοκτησίας και αριθμό κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στον εργοστασιακό χαραγμένο αριθμό παραγωγής και τύπου. Η πωλήσεις - ανταλλαγές χωρίς τα ανωτέρω έγγραφα και χαρακτηριστικά, είναι παράνομες ή παράτυπες και η λέσχη δεν έχει καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε σχετικές συναλλαγές, η δε ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους συναλλασόμενους. - Το Δ.Σ. της λέσχης δεν έχει καμία ανάμειξη και ευθύνη για τις ιδιωτικές συναλλαγές μεταξύ των ανωτέρω, οι οποίες γίνονται σε μυστική συνεννόηση μεταξύ τους και όχι από το χώρο της σελίδας.  - Η λέσχη δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος από τις ανταλλαγές - πωλήσεις μεταξύ των ανωτέρω, η οποία διαθέτει τη σελίδα, μόνο για την διευκόλυνση τους. - Δεν επιτρέπονται υβριστικοί και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί. ΣΗΜΕΙΩΣΗ :  Όποια ανάρτηση είναι αντίθετη με τους πιο πάνω όρους θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.   https://www.facebook.com/groups/vespaapodefterocheri/
 6. Γράφτηκε από την  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online Εκοψαν πίτα στο Vespa Club Καλαμάτας (φωτογραφίες) Ανοίξτε τον πιο κάτω σύνδεσμο, να δείτε περισσότερες φωτογραφίες : http://goo.gl/bPnF5p    
 7.                             ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΑπό την κλήρωση των δώρων που μας παραχωρήθηκαν  εισπράχθηκαν 436 ευρώ. Από αυτό το ποσό : 150 € θα κατατεθούν για την λειτουργία του φόρουμ, 180 € για την πίτα κλπ έξοδα, 106 € θα διατεθούν για κοινή χρήση σε επόμενη εκδήλωση. Και του χρόνου !!!!!_________________________________________________________________ΔΩΡΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 1 ΚΡΑΝΟΣ (ΜΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ )         Κ.ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ1 ΤΣΑΝΤΑΚΙ VESPA                         Κ.ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ1 ΖΑΝΤΑ TUBELESS                        K.ΚΥΡΟΥ1 ΖΑΝΤΑ TUBELESS                        K.ΚΥΡΟΥ1 ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ CARBONE                K.ΚΥΡΟΥ1 ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ CARBONE                K.ΚΥΡΟΥ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ VESPA                    Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΠΡΕΛΟΚ PIΑGGIO                     Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΠΡΕΛΟΚ PIΑGGIO                     Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΠΡΕΛΟΚ PIΑGGIO                     Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΠΡΕΛΟΚ PIΑGGIO                     Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΠΡΕΛΟΚ PIΑGGIO                     Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΜΠΡΕΛΟΚ PIΑGGIO                     Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ1 ΚΡΑΝΟΣ                                        VESPA FORUM HELLAS1 ΚΡΑΝΟΣ                                        VESPA FORUM HELLAS1 ΚΡΑΝΟΣ                                        VESPA FORUM HELLAS1 ΚΡΑΝΟΣ                                        VESPA FORUM HELLAS1 ΚΡΑΝΟΣ                                        VESPA FORUM HELLAS1 ΜΑΞΙΛΑΡΙ VESPA                          Ν.ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ1 ΜΑΞΙΛΑΡΙ VESPA                          Ν.ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ1 ΜΑΞΙΛΑΡΙ VESPA                          Ν.ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ1 ΜΑΞΙΛΑΡΙ VESPA                          Ν.ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ1 ΚΡΑΝΟΣ                                        ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ1 ΡΟΛΟΪ ΤΟΙΧΟΥ VESPA                 Θ.ΚΑΖΟΛΙΑΣ1 ΚΑΠΕΛΛΟ JOKEY VESPA              Θ.ΚΑΖΟΛΙΑΣ1 ΚΟΛΙΕ VESPA                                Θ.ΚΑΖΟΛΙΑΣ1 ΜΑΞΙΛΑΡΙ VESPA                          Π.ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ1 ΜΑΞΙΛΑΡΙ VESPA                          Π.ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ1 ΜΑΞΙΛΑΡΙ VESPA                          Π.ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ1 ΛΑΣΤΙΧΟ S83 (300X10)                 Ι.ΠΟΥΛΟΣ1 ΛΑΣΤΙΧΟ S83 (300X10)                 Ι.ΠΟΥΛΟΣ 
 8. Η πίτα φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές ήταν έκπληξη. Ο Βασίλης πάλι μας αιφνιδίασε με τις πρωτότυπες ιδέες του ! Η πίτα - σφήκα ήταν όλα ΄΄τα λεφτά΄΄ ! Άλλη μια χρονιά με γέλια και χαρές ! Η πίτα όλων μας κόπηκε και μοιράστηκαν με κλήρωση πολύ ωραία και αξιόλογα δώρα. Αντιπρόσωποι από Κόρινθο, Τρίκαλα και Ναύπλιο μας τίμησαν με την παρουσία τους. Και το LAMPRETTA CLUB παρόν, με προεδρική παρουσία. Άντε και του χρόνου με υγεία. Καλή χρονιά σε όλους ! Ευχαριστούμε δημόσια όλους τους φίλους που μας έδωσαν τα δώρα για την κλήρωση, όπως φαίνονται στον παρακάτω κατάλογο. ________________ Κ. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΚΥΡΟΥ Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν.ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ Θ.ΚΑΖΟΛΙΑΣ Π.ΚΟΛΥΦΕΤΗΣ Ι.ΠΟΥΛΟΣ                    
 9. ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ. Vespa club Kalamata Κόψαμε πίτα με ροκ ήχους !! Και του χρόνου !!            
 10. Vespa club Kalamata Κοπή Πίτας!!!Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ.  στην τοποθεσία ilision Cafe, Kalamáta  facebook  : http://goo.gl/WDGOit  
 11. ΠΙΤΑ 2015   Το VESPA FORUM HELLAS κόβει την ετήσια πίτα του, όπως κάθε χρόνο. Την 1η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Κυριακή, από τις 5,30 μμ. και μετά, σας καλεί σε πανηγυρική συγκέντρωση στο  ''La Soiree de Votanique'', Καστοριάς 37, Βοτανικός               https://www.facebook.com/LaSoireedeVotanique    (χάρτηςhttp://goo.gl/4x3nxD)    
 12. To VESPA FORUM HELLAS  εύχεται σε όλη την μεγάλη πανελλαδική μας παρέα, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ. Να είναι μια χρονιά γεμάτη ωραίες εκδηλώσεις με τους αγαπητούς φίλους και τα αγαπημένα μας βεσπάκια και λαμπρετάκια !!!  
 13. Η αθηναϊκή βεσποπαρέα του Vespa Forum Hellas σας εύχεται χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με υγεία με ωραίες εκδηλώσεις !!!!  
 14. CHRISTMAS CHARITY RIDE - 14 Δεκεμβρίου 2014 Ήταν τόσες πολλές οι βέσπες και λαμπρέτες της φετινής εκδήλωσης, που δεν χωρούσαν σε μια φωτογραφία. Γέμισε ο πεζόδρομος από την είσοδο του μετρό μέχρι τον κάτω δρόμο ! Πάνω από 70 κομμάτια λαμπερά (κάπου χάσαμε το μέτρημα) και πολύς κόσμος με γέλια και χαρές. Η φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν μεγαλύτερη από τις προηγούμενες. Άντε και του χρόνου. Στην οργανωτική προσπάθεια συμμετείχαν το Lambretta Club Hellas, το Vespa Forum Hellas και το Vespa Club Piraeus. Αξίζει επίσης και ένα μπράβο στα club της περιφέρειας που συνέβαλαν με την συμμετοχή τους, στην όλη προσπάθεια.                                                  
 15. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ FORUM ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 19.00. Η Αθηναικη βεσποπαρεα θα βρίσκεται για το κλασσικο καφεδακι της στο γνωστο μας στεκι Κεραμειο στις 19.00 https://www.facebook.com/KerameioBar  
 • Forum Statistics

  6,226
  Total Topics
  239,470
  Total Posts
 • Member Statistics

  4,279
  Total Members
  1,020
  Most Online
  Newest Member
  mr_paulbo
  Joined