Welcome to Vespa Forum Hellas

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να συνεισφέρετε σε αυτόν τον ιστότοπο υποβάλλοντας το δικό σας περιεχόμενο ή απαντώντας σε υπάρχον περιεχόμενο. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ σας, να λάβετε σημεία φήμης ως ανταμοιβή για την υποβολή περιεχομένου, ενώ ταυτόχρονα θα επικοινωνείτε με άλλα μέλη μέσω των δικών σας ιδιωτικών εισερχομένων, καθώς και πολλά άλλα! Αυτό το μήνυμα θα καταργηθεί μόλις συνδεθείτε.

 • Announcements

  • ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ   09/27/2018

   ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
   Αγαπητά μέλη, 
   με χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του νέου μας χώρου, που θα γίνουν το ΣΑΒΒΑΤΟ, 6 / 10 / 2018, ΩΡΑ 19:00, για να σας κεράσουμε μεζεδάκια, γλυκό και κρασί. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Βασιλείου του Μεγάλου 39, Αθήνα (πίσω από την εκκλησία του Αγ. Βασιλείου - Ρουφ) 
   ΧΑΡΤΗΣ : https://goo.gl/z4ggNk Σας περιμένουμε όλους με χαρά, 
   Το Δ.Σ. __________________ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΦΑΓΗΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
   Σ' αυτή τη λέσχη όλα τα κάνουμε εθελοντικά. Το ίδιο θα κάνουμε και για το κέρασμα των εγκαινίων.
   Για την εθελοντική προετοιμασία φαγητού, γλυκών κλπ. επικοινωνήστε άμεσα με τον υπεύθυνο εκδηλώσεων, χοροεσπερίδων, γάμων, πανηγυριών και γλεντιών γενικά, Μάκη Παρασκευαίδη στο 6930 718 216.
   Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη, γιατί είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα !!! 

PRAPAVESPA T5-R

Members
 • Content count

  707
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

219 Excellent

About PRAPAVESPA T5-R

 • Rank
  Member
 • Birthday 07/03/1976

Profile Information

 • Gender Male
 • Country Greece
 • Location VERIA

Converted

 • Location VERIA
 • Interests VESPA-RESTORATIONS&TUNING
 • Μοντέλο Vespa/Lambretta δεν λέω...
 1. τα ξαναλέω.... ...τα είπαμε ξανα!!!!!
 2. σαν δηλωμενα γκρουπ, υπάρχουν 2. 1)αναχώρηση Κυριακή και επιστροφή Κυριακη 2)αναχώρηση Τετάρτη και επιστροφή μαζί με το 1ο γκρουπ, Κυριακή.   Τα είπαμε πολλές φορές γι'αυτό δεν τα ξαναλέμε,,,  
 3. Πασχάλη Ποτέ φεύγετε τελικά; Ήξερα για Τετάρτη 10/6 με γραντη,Κύρου... 9/6 ποιοι 13 φεύγουν; Για το γκρουπ 8/6 έως 15/6, κυριακη με Κυριακή, σίγουροι με κλεισμένα ξενοδοχεία είμαστε 8. Δεν απάντησαν ακόμα οι βολιωτες, οι Πειραιώτες, οι Θεσσαλονικείς και κάποιοι μεμονωμένοι...
 4. τιμές για τα δρομολόγια:   -Αναχώρηση Κυριακή 8/6 με ΜΙΝΟΑΝ ώρα 18.00' απο Πάτρα και 23.59' απο Ηγουμενίτσα, για Ανκόνα με άφιξη 17.00' -Επιστροφή Κυριακή 15/6 με ΑΝΕΚ ώρα 12.00' απο Βενετία και άφιξη 15.00' Ηγουμενίτσα και 22.00' Πάτρα.   -άτομο σε καμπίνα 4κλινη εσωτερική 110ευρώ με επιστροφή, -άτομο σε αεροπορική θέση 82ευρώ με επιστροφή, -άτομο σε κατάστρωμα 80ευρώ με επιστροφή. -vespa με επιστροφή 65-80 ευρώ ( η τιμή θα οριστικοποιηθεί ανάλογα με το σύνολο των οχημάτων που θα μετακινηθούν)     Συγκέντρωση στοιχείων επιβατών και λεπτομέρειες με πμ. Παράκληση να αποφασίσουμε μέσα στην εβδομάδα. Μείνανε μόνο 74μέρες!!!
 5. Καλή η ερώτηση... Η απάντηση βρίσκεται στις 40 συμμετοχές που δηλώθηκαν... Απλά σαν Έλληνες που είμαστε...περιμένουμε την τελευταία στιγμή! Που είναι τα άτομα που δήλωσαν οεο;;;
 6. ωραία! Απ'ότι βλέπω πάμε για 2 γκρουπάκια. Το group 1 (9 ημερών συνολικά με 6 διανυκτερεύσεις): αναχώρηση Τρίτη,10/6 και άφιξη 11/6 ώρα 16.00' στην Ανκόνα με επιστροφή απο Βενετία Τρίτη,17/6 και άφιξη στην Ηγουμενίτσα 22.00' με ΑΝΕΚ ή αναχώρηση   Δευτέρα,9/6 και άφιξη 10/6 ώρα 16.00' στην Ανκόνα με επιστροφή απο Ανκόνα Δευτέρα,16/6 και άφιξη στην Ηγουμενίτσα 08.30' με ΜΙΝΟΑΝ αναχώρηση Δευτέρα, 9/6 και άφιξη 10/6 ώρα 16.00' στην Ανκόνα και επιστροφή απο Ανκόνα ή Βενετία 15/6 13.30' ή 12.00' αντίστοιχα.  Το group 2 (6ημερών συνολικά με 3 διανυκτερεύσεις): αναχώρηση Τετάρτη 11/6 και άφιξη 12/6 ώρα 16.30' στην Ανκόνα με επιστροφή απο Ανκόνα Κυριακή 15/6 και άφιξη Ηγουμενίτσα 08.00' με ΑΝΕΚ-SUPERFAST.  ΣΤΟ GROUP1, που με ενδιαφέρει προσωπικά, προτείνω επιστροφή απο Βενετία για να προσθέσουμε ένα ακόμη προορισμό σε αυτά που μπορούμε να δούμε αφού θα μείνουμε μια ολόκληρη βδομάδα στην Ιταλία! Σκέφτομαι, Ανκόνα-Ρίμινι(1 διανυκτέρευση)-ΣανΜαρίνο-Βερόνα(4 διανυκτερεύσεις)-Βενετία(1 διανυκτέρευση). Απο διάφορες συζητήσεις σε email και forum πιστεύω οτι μαζευόμαστε (μέχρι στιγμής),15 άτομα στην χειρότερη (7 Πάτρα+5 Βόλος+3 Βέροια) Αν ξέρουμε κι άλλα άτομα καλό θα ήταν να ενημερωθούν για να ξεκαθαρίσουμε τις ημερομηνίες και να συμπληρώσουμε το ελάχιστο των 16 ατόμων. Προσέξτε, δεν αρκεί να υπάρχει δρομολόγιο απο την πόλη που μας ενδιαφέρει μόνο και την μέρα που μας ενδιαφέρει αλλά, να είναι και της ίδιας εταιρίας με την αντίστοιχη αναχώρηση ή επιστροφή μας για να πάρουμε τιμές γκρούπ.
 7. Μάριε πόσα άτομα και πόσες βέσπες... Εμείς απο Βέροια είμαστε 3 άτομα 2 βεσπες... Απ'όσο ξέρω η Λάρισσα έχει 2 άτομα και 2 βέσπες, επίσης έμαθα για Πατρινούς που προτίθενται αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες...Οι υπόλοιποι;;; Πρέπει να αποφασίσουμε άμεσα ώστε να βρούμε λύση και για την διαμονή μας... Σύνολο χρειαζόμαστε ένα γκρούπ 16 ατόμων για να πάρουμε εκπτώσεις. Οι τιμές χωρίς γκρούπ είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ!!!(περίπου 300 ευρώ 2άτομα και βέσπα ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ!!!!!!!!!!) Έτσι που τα λές μαζευόμαστε 10άτομα στην χειρότερη...πάμε για άλλες 6 συμμετοχές!!!
 8. αν οχι hotel τοτε camping, έχει πολλά στην lago di guarda 45χλμ απο Μαντοβα...
 9. λοιπόν, κάποιες σκέψεις σχετικά.   Ανκόνα ή Βενετία πάει το ίδιο πλοίο, οπότε μάλλον σε γκρούπ μπορεί να ισχύει το ίδιο...Ο Βασίλης μπορεί να το ξεκαιθαρίσει αυτό. Μπορούν να γίνουν 2 γκρούπ προκειμένου να καλυφθούν και αυτοί που θέλουν κατι πολύ σύντομο και οι υπόλοιποι που θέλουν διακοπές μεγαλύτερης διαρκειας.Οπως εγώ... Προτείνω κάθοδο στη Βενετία γιατί αξίζει τουριστικά να την δεί κάποιος που δεν την έχει δεί, επίσης είναι πιο κοντά η Βερόνα και η Lago di guarda η οποία είναι τουριστικός παράδεισος αν και λίμνη. γενικά η βόρεια πλευρά απο Μάντοβα αξίζει περισσότερο απο την νότια. Ποιοί απο εδω μέσα επιθυμούν ένα ταξίδι με απόβαση στην Βενετία; Επίσης χρονικά προτείνω Τρίτη 07.00' αναχώρηση απο Ηγουμενίτσα και άφιξη Τετάρτη 08.00'Βενετία. Επιστροφή, Τρίτη 18.00' αναχώρηση απο Βενετία  και άφιξη 20.00' Τετάρτη με την ΑΝΕΚ. Εναλλακτικά αναχώρησηΔευτέρα 07.00' απο Ηγουμενίτσα (Τρίτη 08.00' στην Βενετία) και επιστροφή Κυριακή 12.00' με άφιξη στην Ηγουμενίτσα Δευτέρα 15.00'. Ελάχιστα άτομα για να ισχύσει γκρούπ είναι 16... επίσης απο Βενετία για Μάντοβα είναι 150 χιλιόμετρα ενώ απο Ανκόνα 325.  
 10. στο greek-ferries ζήτησες τιμές για group Παναγιώτη;
 11. Αν επιλέξουμε δρομολόγιο Ηγουμενίτσα-Ανκόνα εκτός του ότι δεν έχει ενδιαφέρον σαν διαδρομή απο την ανκόνα στη μαντοβα, δεν έχει και μέρος να μείνουμε ή δεν ξέρω εγώ. Αν ξέρει κάποιος ας προτείνει. Το καλό είναι οτι έχει κάθε μέρα. Η Τετάρτη αναχώρηση με χαλάει λίγο Παναγιώτη.Φτάνεις Πέμπτη μεσημέρι και έχεις 350χιλιόμετρα μέχρι Μάντοβα...δηλαδή μένει ενα πσκ καθαρό... Θα προτιμούσα Τρίτη τουλάχιστον. Αλλά όλα αυτα εξαρτώνται απο την διαμονή...Λοιπόν προτείνετε.
 12. καλή χρονιά σε όλους... Ηταν ένα όμορφο βράδυ, πράγματι!
 13. εγώ με την σειρά μου δεν ξέρω τί είπε ο Χρήστος αφού δεν διάβασα τα post του αλλά διαφωνώ μαζί του...έτσι επειδή έχω καιρό να του την πώ!!!!!!!   ωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχ!!!!!
 14. CHRISTMAS CHARITY RIDE 2013

  Η σωστή διατύπωση ΠΛΕΟΝ και μετά απο τις φετινές εξελίξεις είναι... Μαζί με το Lambretta Club Hellas και το Vespa Club Hellas!!!!!  
 15. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι οι επίσημες Ελληνικές συμμετοχές, οι Ελληνες δηλαδή που θα παρευρεθούν στο gala του Σαββάτου και θα μας αντιπροσωπευσουν έναντι όλων των ευρωπαίων φίλων μας με την "γνωστή" ζωντάνια των Ελλήνων είναι 30!!! Φανταστείτε πόσοι θα είμαστε στο σύνολο...μαζί με όσους δεν έχουν κλείσει fullentry επιλογή... Πιστευω οτι θα ξεπεράσουμε τους 50!!!! Μια εικόνα που θα μείνει ανεξίτηλη... ...30-40 βεσπακια καβάλα με Ελληνάρες και ελληνικά χρώματα παντού!!!!! Θα τους τρελλάνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Forum Statistics

  6,194
  Total Topics
  239,412
  Total Posts
 • Member Statistics

  4,219
  Total Members
  243
  Most Online
  Newest Member
  giannisg
  Joined