Welcome to Vespa Forum Hellas

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να συνεισφέρετε σε αυτόν τον ιστότοπο υποβάλλοντας το δικό σας περιεχόμενο ή απαντώντας σε υπάρχον περιεχόμενο. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ σας, να λάβετε σημεία φήμης ως ανταμοιβή για την υποβολή περιεχομένου, ενώ ταυτόχρονα θα επικοινωνείτε με άλλα μέλη μέσω των δικών σας ιδιωτικών εισερχομένων, καθώς και πολλά άλλα! Αυτό το μήνυμα θα καταργηθεί μόλις συνδεθείτε.

 • Announcements

  • ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ   09/27/2018

   ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
   Αγαπητά μέλη, 
   με χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του νέου μας χώρου, που θα γίνουν το ΣΑΒΒΑΤΟ, 6 / 10 / 2018, ΩΡΑ 19:00, για να σας κεράσουμε μεζεδάκια, γλυκό και κρασί. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Βασιλείου του Μεγάλου 39, Αθήνα (πίσω από την εκκλησία του Αγ. Βασιλείου - Ρουφ) 
   ΧΑΡΤΗΣ : https://goo.gl/z4ggNk Σας περιμένουμε όλους με χαρά, 
   Το Δ.Σ. __________________ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΦΑΓΗΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
   Σ' αυτή τη λέσχη όλα τα κάνουμε εθελοντικά. Το ίδιο θα κάνουμε και για το κέρασμα των εγκαινίων.
   Για την εθελοντική προετοιμασία φαγητού, γλυκών κλπ. επικοινωνήστε άμεσα με τον υπεύθυνο εκδηλώσεων, χοροεσπερίδων, γάμων, πανηγυριών και γλεντιών γενικά, Μάκη Παρασκευαίδη στο 6930 718 216.
   Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη, γιατί είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα !!! 

waterman

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About waterman

 • Rank
  VFH Junior Member
 • Birthday January 01

Profile Information

 • Gender Male
 • Country Greece
 • Location Attica

Converted

 • Location greece
 • Μοντέλο Vespa/Lambretta VESPA GTS 300
 1. Θα προσπαθήσω να συμμετάσχω στην εκδρομή. Μέχρι τις 28 του μηνός, έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας.
 2. Η ιδέα μίας εκδρομής είναι να είναι όλοι μαζί, συνεπώς το αρχικά προτεινόμενο σημείο (Renault) καλό θα ήταν να ισχύσει Για μελλοντικές εκδρομές, το σημείο έναρξης της εκδρομής θα διευκόλυνε να είναι πιό κεντρικό π.χ. Πεδίο του Άρεως, Καλλιμάρμαρο, κλπ., και από και πέρα να υπάρχει και ένα ενδιάμεσο σημείο προς την κατεύθυνση του τελικού προορισμού. Απλώς μερικές προτάσεις προς επεξεργασία από τους οργανωτές.
 3. αντί για φράγμα, γιατί δεν το κάνουμε Σχοινιά, μήπως κάνουμε και κανένα μπάνιο;
 4. gioulis, κατά 10 Απρίλιος 2013 - 19:31 μμ, λόγο: Οπως και να χει !!! Λιστα συμμετοχων: 1. gioulis Nikos Veteran waterman (ΕΡΤ)
 5. γιατί να υπάρχει μόνο ένα σημείο αρχικής συνάντησης; θα μπορούσε να υπάρχει το αρχικό προτεινόμενο σημείο και να προστεθεί και άλλο ένα πχ. Καλλιμάρμαρο που είναι κέντρο και βασικά διευκολύνει τους περισσότερους ειδικότερα από Νοτια. Από εκεί μπορούν να ακολουθήσουν την Κηφισίας. Σε αυτήν την διαδρομή θα μπορούσε να προστεθεί ένα ενδιάμεσο σημείο συνάντησης πχ. στον παράδρομο στην στάση Υγεία (νοσοκομείο) και από εκεί όλοι να τραβήξουν για τον τελικό προορισμό. Προτάσεις προς σκέψεις!
 6. και άλλη μια φωτογραφία από μοντέρνα Vespa
 7. ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας - όπως ανέφερε και ο "Κορίνθιος", το πιο πιθανόν θα αναλάβει το δέσιμο της Vespa, το πλήρωμα του πλοίου - σίγουρα θα έχουν κάποια εκπαίδευση (?) ή αποκτήσει εμπειρία. Όταν ταξιδέψω, θα φροντίσω να τραβήξω φωτογραφίες για την ενημέρωση όλων των μέλών
 8. ευχαριστώ για την απάντηση...και στην περίπτωση που είναι αυτόματη, ισχύει πάλι το διπλό σταντ;
 9. ταξίδι σε νησί και θα ήθελα τα φώτα σας πχ. κεντρικό σταντ ή όχι, κλείδωμα τιμονιού, κλπ ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! καλή τσικνο-Πέμπτη!
 10. Ουδείς γνωρίζει ή λόγω τσικνο-Πέμπτης δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο;
 11. Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! Φωτογραφίες ή και σκίτσα καλοδεχούμενα
 • Forum Statistics

  6,222
  Total Topics
  239,460
  Total Posts
 • Member Statistics

  4,288
  Total Members
  1,020
  Most Online
  Newest Member
  dmyl
  Joined