Welcome to Vespa Forum Hellas

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να συνεισφέρετε σε αυτόν τον ιστότοπο υποβάλλοντας το δικό σας περιεχόμενο ή απαντώντας σε υπάρχον περιεχόμενο. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ σας, να λάβετε σημεία φήμης ως ανταμοιβή για την υποβολή περιεχομένου, ενώ ταυτόχρονα θα επικοινωνείτε με άλλα μέλη μέσω των δικών σας ιδιωτικών εισερχομένων, καθώς και πολλά άλλα! Αυτό το μήνυμα θα καταργηθεί μόλις συνδεθείτε.

 • Announcements

  • ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ   09/27/2018

   ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
   Αγαπητά μέλη, 
   με χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του νέου μας χώρου, που θα γίνουν το ΣΑΒΒΑΤΟ, 6 / 10 / 2018, ΩΡΑ 19:00, για να σας κεράσουμε μεζεδάκια, γλυκό και κρασί. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Βασιλείου του Μεγάλου 39, Αθήνα (πίσω από την εκκλησία του Αγ. Βασιλείου - Ρουφ) 
   ΧΑΡΤΗΣ : https://goo.gl/z4ggNk Σας περιμένουμε όλους με χαρά, 
   Το Δ.Σ. __________________ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΦΑΓΗΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
   Σ' αυτή τη λέσχη όλα τα κάνουμε εθελοντικά. Το ίδιο θα κάνουμε και για το κέρασμα των εγκαινίων.
   Για την εθελοντική προετοιμασία φαγητού, γλυκών κλπ. επικοινωνήστε άμεσα με τον υπεύθυνο εκδηλώσεων, χοροεσπερίδων, γάμων, πανηγυριών και γλεντιών γενικά, Μάκη Παρασκευαίδη στο 6930 718 216.
   Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη, γιατί είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα !!! 

s_gogos

Members
 • Content count

  512
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

149 Excellent

About s_gogos

 • Rank
  VFH Senior Member

Contact Methods

Profile Information

 • Gender Male
 • Country Greece
 • Location Thessaloniki

Converted

 • Location Thessaloníki, Greece
 • Interests Jimi Hendrix, Steppenwolf, Boston, Aerosmith, Pink Floyd, The Who, The Doors, The Beatles, The Rolli
 1. Α ρε, τι θα κάναμε χωρίς τον ανταποκριτή μας; Τι;;;
 2. ...γιατί πάντα είναι καλύτερα 2 φορές!
 3. Τις καλησπέρες μου στο φόρουμ από Αρτζεντίνα!!!!   Μόλις κατάφερα να τελειώσω με τον απολογισμό (οικονομικό) της Αφρικής. Έχω συγκεντρώσει αρκετά ενδιαφέροντα (ελπίζω) στοιχεία, έξοδα δηλαδή, τα οποία νομίζω πως θα σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα αν αποφασίσετε να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια με αυτούς που έχουμε μπλέξει!   Ρωτήστε ελεύθερα ότι θέλετε, σίγουρα έχω κάνει πολλά λάθη, αλλά εδώ είμαι για οποιαδήποτε διευκρίνιση.   Εδώ: https://worldvespa.wordpress.com/2015/01/14/all-my-expenses-after-14-months/    
 4. Τις καλησπέρες μου στο φόρουμ από Αρτζεντίνα!!!!   Μόλις κατάφερα να τελειώσω με τον απολογισμό (οικονομικό) της Αφρικής. Έχω συγκεντρώσει αρκετά ενδιαφέροντα (ελπίζω) στοιχεία, έξοδα δηλαδή, τα οποία νομίζω πως θα σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα αν αποφασίσετε να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια με αυτούς που έχουμε μπλέξει!   Ρωτήστε ελεύθερα ότι θέλετε, σίγουρα έχω κάνει πολλά λάθη, αλλά εδώ είμαι για οποιαδήποτε διευκρίνιση.   Εδώ: https://worldvespa.wordpress.com/2015/01/14/all-my-expenses-after-14-months/    
 5. 9μηνιτικο είμαι ακόμα μωρέ!Πλάκα - πλάκα ποτέ πέρασε ο καιρός χαμπάρι δεν πήρα! Πραγματικά νιώθω σαν να ξεκίνησα πριν μια βδομάδα.... Πως περνά ο χρόνος...
 6. Καλημέρα στα παιδιά, από Λουμπουμπάσι! Σας έχω μια μικρή γεύση από Κονγκό(α)... Άλλοι είναι στις παραλίες και κάποιοι άλλοι τρώνε την άμμο με το κουταλάκι!   
 7. Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα σας τα μηνύματα όλο αυτό τον καιρό, αν και ορισμένα, εντάξει, ήταν λίγο υπερβολικά! Πραγματικά όλο το ταξίδι μέχρι τώρα μην νομίζετε πως ήταν κάτι το δύσκολο ή πως έκανα κάτι. Πέρα από τη βέσπα, που κι εγώ ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει καταφέρει χωρίς να κάνει κιχ (!), κανένας άλλος δεν χρειάζεται επαίνους. Μόνον ο cosafiv (χρειάζεται ένα μεγάλο ευχαριστώ) που έχει αναλάβει την ζωντανή ανταπόκριση του ταξιδιού όλον αυτό τον καιρό! Χρήστο ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!! www.worldvespa.wordpress.com Around the world on a Vespa!
 8. Καλησπέρα σε όλους! Όπως όλα δείχνουν ο Άγγλος μάλλον θα κάνει στροφή 180 μοιρών και θα πάρει τον ανήφορο. Έχει κουραστεί να πληρώνει και νεύρα του δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση (και με το δίκιο του). Λέει να επιστρέψει πίσω σπίτι, να κάνει ένα διάλειμμα και να πάρει κάποια στιγμή το δρόμο προς την Ασία. Τώρα εγώ θα φταίω αν τον κράξω που δεν ξεκίνησε με βέσπα;;; Ρε παιδιά αρχίζω και νιώθω σαν τον Μητσοτάκη των βεσπάκιδων... Όποιος ταξιδεύει μαζί μου σ'αυτό το ταξίδι, μετά από λίγο καιρό γυρίζει πίσω!
 9. Καλημέρα στο φόρουμ! Είμαστε στη Λομέ με τον Steven τις τελευταίες μέρες (τον Γερμανό με το XT125), σ'ένα μέρος "κάτι σαν κάμπινγκ" που το έχει μια Ελβετίδα 80χρονη, είναι ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, είναι πάρα πολύ φθηνό, 1000CFA (1.51€) τη βραδιά σε σκηνή, αλλά όχι το καθαρότερο... Αλλά με 1,51€ θα με πεις τι περιμένεις...;;; Θα καθίσουμε και όλη την επόμενη εβδομάδα εδώ, αφού και σχεδόν τσάμπα τη βγάζουμε και υπόλοιπο ημερών έχουμε μέχρι να λήξουν οι βίζες μας, αλλά και για να περιμένουμε τον κακομοίρη τον Liam (τον Άγγλο με το Cub90). Ο Liam επιστρέφοντας στην πρεσβεία του Μπενίν στην Άκρα για να πάρει το διαβατήριό του με τη βίζα, ενημερώθηκε πως το διαβατήριό του έχει...χαθεί! Το παιδί πέρα από όλη την ατυχία που τον δέρνει με το μηχανάκι που συνεχώς χαλούσε (μέχρι τώρα έχει αλλάξει 2 κυλινδροπίστονα, έχει κάνει 2 ρεκτιφιέ και τελικά αφού τίποτα δεν δούλευε παραπάνω από 1000 χλμ, άλλαξε ολόκληρο κινητήρα στην Γκάνα κι έβαλε κινέζικο) έχει τώρα ν'αντιμετωπίσει και αυτό! Η Αγγλική πρεσβεία στην Γκάνα δεν μπορεί λέει να του βγάλει καινούργιο διαβατήριο (μου θυμίζει κάτι από τους δικούς μας pinproject, των οποίων τα διαβατήρια έκλεψαν στην Ν.Αφρική κι έπρεπε να περιμένουν...4 μήνες για να τους στείλουν καινούργια!) παρά μόνον ένα προσωρινό με μόλις 5 σελίδες, το οποίο όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πάνω από 4 χώρες! Θα περιμένουμε λοιπόν νέα του, και εάν είναι λίγο πιο τυχερός αυτή τη φορά, θα συνεχίσουμε όλοι μαζί για Μπενίν και Νιγηρία. Καλημέρες!
 10. Σε όλους    (Χρήστο σε σένα και σφηνάκια αλλά δεν βρίσκω emoticon...)!!!
 11. Για σου ρε cosafiv! Είσαι ο επίσημος εκπρόσωπος τύπου, τελείωσε! Αν δεν είχα κι εσένα θα έπρεπε να είμαι τουλάχιστον ένα 2ωρο τη μέρα πάνω απ'το pc για να ανεβάζω το υλικό... Σ'ευχαριστώ πολύ που το κάνεις για μένα!   Τις τελευταίες 10 μέρες είμαι στην Άκρα, πρωτεύουσα της Γκάνας. Μένω μαζί με τον Γερμανό τον Steven που οδηγεί ένα μικρό και ταπεινό Yamaha XT125 σε ένα σπίτι που βρήκαμε μέσω του couchsurfing. Η Γκάνα είναι η ομορφότερη χώρα που έχουμε δει μέχρι τώρα, ή μάλλον πιο σωστά, η πιο πράσινη! Το βεσπάκι πηγαίνει τρένο, μόνο λίγο η μπροστά ανάρτηση με ανησυχεί κάποιες στιγμές, αλλά που θα πάει... Σε λίγο που θα μπούμε Κονγκό, ελπίζω πως θα χάσω κανένα κιλό και το πρόβλημα πιθανότατα θα λυθεί!
 12. Καλησπέρα!   Καταρχήν θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Γρηγοράκο από το φόρουμ που όλο το διάστημα της προετοιμασίας του ταξιδιού μας στήριξε ποικιλοτρόπως, κι ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, στη βεσποπαρέα μου από το φόρουμ, που με τις όμορφες συζητήσεις, τα σχόλιά σας, αλλά και με τις πράξεις σας, με κάνατε να νιώσω πολύ όμορφα όσο μακρυά κι αν βρισκόμουν!!! Σας ευχαριστώ όλους για όλη την υποστήριξη - βοήθεια!!!   Το βίντεο είναι αφιερωμένο στο φόρουμ και σε όλους τους βεσπάκιδές του!  
 13. Καλή χρονιά σε όλη τη βεσποπαρέα!!! Πολλά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχουμε το 2014!!!   Και ένα φρέσκο βίντεο από τις τελευταίες μας περιπέτειες στη Σενεγάλη.  
 14. Κι ένα βιντεάκι απ’τις μέρες που περάσαμε στον Άτλαντα και τη Σαχάρα. Απολαύστε υπεύθυνα…   
 15. Κι ένα βιντεάκι απ’τις μέρες που περάσαμε στον Άτλαντα και τη Σαχάρα. Απολαύστε υπεύθυνα…   
 • Forum Statistics

  6,224
  Total Topics
  239,464
  Total Posts
 • Member Statistics

  4,282
  Total Members
  1,020
  Most Online
  Newest Member
  BeJimmieCreal
  Joined