Welcome to Vespa Forum Hellas

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Αφού εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να συνεισφέρετε σε αυτόν τον ιστότοπο υποβάλλοντας το δικό σας περιεχόμενο ή απαντώντας σε υπάρχον περιεχόμενο. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ σας, να λάβετε σημεία φήμης ως ανταμοιβή για την υποβολή περιεχομένου, ενώ ταυτόχρονα θα επικοινωνείτε με άλλα μέλη μέσω των δικών σας ιδιωτικών εισερχομένων, καθώς και πολλά άλλα! Αυτό το μήνυμα θα καταργηθεί μόλις συνδεθείτε.

 • Announcements

  • ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ   09/27/2018

   ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΕΔΡΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
   Αγαπητά μέλη, 
   με χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του νέου μας χώρου, που θα γίνουν το ΣΑΒΒΑΤΟ, 6 / 10 / 2018, ΩΡΑ 19:00, για να σας κεράσουμε μεζεδάκια, γλυκό και κρασί. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Βασιλείου του Μεγάλου 39, Αθήνα (πίσω από την εκκλησία του Αγ. Βασιλείου - Ρουφ) 
   ΧΑΡΤΗΣ : https://goo.gl/z4ggNk Σας περιμένουμε όλους με χαρά, 
   Το Δ.Σ. __________________ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΦΑΓΗΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
   Σ' αυτή τη λέσχη όλα τα κάνουμε εθελοντικά. Το ίδιο θα κάνουμε και για το κέρασμα των εγκαινίων.
   Για την εθελοντική προετοιμασία φαγητού, γλυκών κλπ. επικοινωνήστε άμεσα με τον υπεύθυνο εκδηλώσεων, χοροεσπερίδων, γάμων, πανηγυριών και γλεντιών γενικά, Μάκη Παρασκευαίδη στο 6930 718 216.
   Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη, γιατί είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα !!! 

chrismod

Members
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About chrismod

 • Rank
  VFH Junior Member
 • Birthday 12/31/1963

Profile Information

 • Gender Male
 • Country Greece

Converted

 • Location Καρδιτσα
 • Μοντέλο Vespa/Lambretta LAMBRETTA LI 150 SERIES 3
 1. Σαφώς, και θα μπουν καινουργια,μάλιστα καπου είδα ότι ο πύρος του μπροστινου συστήματος ανάρτησης made in India είναι άκρως επικίνδυνος,κόβεται στο σφίξιμο του παξιμαδιού...υπάρχει επίδειξη από παθόντα στο youtube,ψάξτε το!!!
 2. Το ξερα, το forum έχει καλλιτέχνες!Όλοι μας κρύβουμε έναν Δον Κιχώτη!
 3. Πολυ καλο,στην ιδια οικογενεια ειμαστε!
 4. Κατά τη φάση του λυσίματος της lambretta είδα με διαφορετικό μάτι και λίγο χιούμορ κάποια κομμάτια της, με κυρίαρχη την υπέροχη οστρακοειδή φόρμα της.Καθότι χειμώνας τώρα δημιουργούμε αλλιώς...με το fotomix και το photoscape. Δημιουργήστε και συμμετέχετε...
 5. Έτσι λέω, αλλα μέχρι να φτάσω εκεί, θέλει πολλή μελέτη στο συνδυασμό χρωμάτων που σκεφτομαι να κάνω,χώρος κινητήρα,ράχη,ποδιές, κλπ. Το σίγουρο είναι πως τα μονόσελα θα γίνουν σε καφετί δέρμα!
 6. Μακάρι να δω και τη δικιά μου έτσι,μπράβο στο κουράγιο σου!!
 7. Ως εκεί έφτασα μέχρι τώρα,δύο και μήνες καθημερινής εργασίας το καλοκαίρι,τα κομμάτια της lambretta αναπαύονται στην αποθήκη περιμένοντας την άνοιξη για τη συνέχεια.Δε μπόρεσα μόνο να βγάλω τα ελατήρια της μπροστινής ανάρτησης-θέλει το ειδικό εργαλείο-  θα πάει και στο μηχανουργό για κόλληση του στοπ όπως φένεται στην εικόνα..πό P7020139.JPG]
 8. Η βάση του σταντ είναι ηλεκτροκολλημενη απο παλιά επισκευή κι απέφυγα τη διαδικασία να την κόψω,όσο για το ντουλαπάκι και την κλειδαριά του ,φοβήθηκα μην τα χαλάσω.Ας αφήσουμε και κάτι!! Βρε μάτι πού χετε!! χα!χα!
 9. Σωστό,πλήρως δεν εξαφανίζεται η σκουριά,σταματάει όμως να δημιουργείται.Η σκουριά ειναι η χημική ένωση οξείδιο του σιδήρου.Το οξυγόνο και η υγρασία της ατμόσφαιρας αντιδρούν με το μέταλλο και προκύπτει αυτή η χημική ένωση. Άν γίνει σωστό αστάρωμα και βάψιμο εμποδίζεται η εξάπλωσή της.Κάποιοι μάλιστα ασταρώνουν επίτηδες ελαφρά σκουριασμένη επιφάνεια μετατρέποντας τη σκουρια σε στερεό υλικό. Συνέχισα με το αστάρωμα...  
 10. Επόμενο ζήτημα η αφαίρεση χρώματος.Πρώτη σκέψη η αμμοβολή,αλλά μέχρι να φτάσω εκεί δεν κάνω μια απόπειρα μόνος μου με το μπλακ&ντεκερ  και συρματόβουρτσες! Αρκετές μέρες τρίψιμο με γυαλόχαρτα το καλοκαίρι και μείον πέντε κιλά,καλό σπορ!
 11. Μετά προχώρησα στο κατέβασμα του κινητήρα,μεγάλο ζόρι οι βίδες του πύρου! Οι ψύκτρες ήταν σαν ορυχείο!
 12. Να και κάτι άλλα κομματάκια..
 13. Διαπιστώνω στην πορεία οτι το λύσιμο της LAMBRETTA σε σπρώχνει να το συνεχίσεις μέχρι τέλους, έχοντας τα βασικά και μόνο εργαλεία,δημιουργώντας αυτό το συναίσθημα σχεδόν απ την αρχή.  Αυτοί που το επιχείρησαν με καταλαβαίνουν,θυμίζει κάτι παιχνίδια που τα συναρμολογούσαμε πιτσιρικάδες τα λύναμε κατόπιν κ.ο.κ.  Εδώ θα σταθώ και θα πω στον κάθε διστακτικό να προχωρήσει,θα νιώσει μεγάλη ικανοποίηση!  Αυτή είναι η ομορφιά της LAMBRETTA!!!
 • Forum Statistics

  6,225
  Total Topics
  239,469
  Total Posts
 • Member Statistics

  4,279
  Total Members
  1,020
  Most Online
  Newest Member
  Joe4
  Joined